Vistas fileja tomātu mērcē ar lēcām

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 gab vistas filejas
  • 100 g žāvēta speķīša
  • 5 l tomātu sulas
  • 50 g lēcu
  • Garšvielas - sāls, pipari, balzāma etiķis, tobasco mērce (viss pēc garšas)

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež vai nu 2 vai 3 daļās - cik lielus vistas rullīšus vēlēsies servēt;
  2. Ar gālas āmirīti izklopē nedaudz;
  3. žāvēto speķīti sagriež plānās šķēlītēs;
  4. tin vistas rullīšus iekšā liekot speķi uz saspraust var ar zobu izrbulīšiem;
  5. apcep uz pannas - lielas liesmas, apberot ar sāli un pipariem;
  6. kad vistas gabaliņi brūni-pielej tomātu sulu un pieber lēcas, pievieno pārējās garšvielas;
  7. sautē kādas 30min un lēnas uguns ik pa laikam apgriežot vistiņu;
  8. pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem utt!
  9. Lai labi garšo!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni