Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja tomātu mērcē ar lēcām

2008. gada 18. janvāris
Foto: inga, lindemane
Pagatavošana
35 min
1. Vistas fileju sagriež vai nu 2 vai 3 daļās - cik lielus vistas rullīšus vēlēsies servēt;
2. Ar gālas āmirīti izklopē nedaudz;
3. žāvēto speķīti sagriež plānās šķēlītēs;
4. tin vistas rullīšus iekšā liekot speķi uz saspraust var ar zobu izrbulīšiem;
5. apcep uz pannas - lielas liesmas, apberot ar sāli un pipariem;
6. kad vistas gabaliņi brūni-pielej tomātu sulu un pieber lēcas, pievieno pārējās garšvielas;
7. sautē kādas 30min un lēnas uguns ik pa laikam apgriežot vistiņu;
8. pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem utt!
9. Lai labi garšo!!!
Uz augšu