Aknu rumaki

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g Vistu akniņas svaigas(vislabāk Ķekavas)
  • 200 g cauraudzīša (plāna,lai var aptīt akniņai)
  • Vegeta
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Kanepē kociņi

Pagatavošana

20 min.
  1. vistu akniņas apkaisa ar vegetu un pipariem.ļauj min.10 ievilkties.Pa to laiku sagriez cauraudzīti .Ņem akniņu ietin cauraudzītī un ar kociņu sasprauž!Kad viss satīts - liek eļļā un cep nu lai cauraudzīts paliek brūngans!
  2. Vislabāk cept fri katlā,vai lielā eļļas daudzumā.
  3. Jā un c/c jābūt pašauram,lai aptinot ap akninju,taa būtu redzama no abiem galiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas