Pavasara "šašliks"

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 ½kg vidēji treknas cūkgaļas šķiņķa gabala
  • 200 g cūkas speķa
  • 200 g sīpolu
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • 1 citrons
  • 600 g svaigu tomātu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļas šķiņķa gabalu sagriež 30-40g lielos gabalos, sajauc ar speķa gabaliņiem, sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem un pārlej ar citrona sulu. Tādā veidā sagatavotu gaļu atstāj vēsā vietā 2-3 stundas iestāvēties. Pēc tam gaļu pārmaiņus ar speķa gabaliņiem uzdur uz iesma un cep uz oglēm vai restēm. Uz cita iesma uzdur svaigus tomātus un arī apcep uz oglēm. Pasniedz abus iesmus reizē: vienu ar izcepto gaļu, otru - ar apceptajiem tomātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni