Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pavasara "šašliks"

2007. gada 18. aprīlis
Foto: Alona Nazarova
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļas šķiņķa gabalu sagriež 30-40g lielos gabalos, sajauc ar speķa gabaliņiem, sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem un pārlej ar citrona sulu. Tādā veidā sagatavotu gaļu atstāj vēsā vietā 2-3 stundas iestāvēties. Pēc tam gaļu pārmaiņus ar speķa gabaliņiem uzdur uz iesma un cep uz oglēm vai restēm. Uz cita iesma uzdur svaigus tomātus un arī apcep uz oglēm. Pasniedz abus iesmus reizē: vienu ar izcepto gaļu, otru - ar apceptajiem tomātiem.
Uz augšu