Cepta vista uz sāls

4 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1 vesela vista
  • 1 kg sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz cepešpannas uzber 1 kg sāls, vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu.
  2. Vidū ar muguriņu uz leju liek veselu vistu, tās krūtiņu nedaudz pārkaisa ar sāli. Cep cepeškrāsnī 1 stundu. Pasniedz siltu ar vārītiem dārzeņiem vai aukstu ar salātiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Anna 2016. gada 26. janvāris 13:39
sanāca sulīga vista!!!!!! Nebija sāļa.
i. 2012. gada 29. janvāris 16:36
Tikko pārbaudīju šo recepti. Vienā garenā Pirex cepamtraukā uz sāls uzliku gan veselu vistu, gan pēc 20 min. vistu šķiņķīšus (ar ādu uz leju). Teikšu tā - veselā vista sanāca galīgi sausa, šķīņķīši gan labi. Varbūt nākamreiz jāgriež veselā vista uz pusēm un jāizklāj.
Pa visrsu nedaudz uzkaisīju garšvielu vistas gaļai. Pašā vistā iekšā arī bišķi. Un labi, ka tā. Interesanti, bet cepammaisā ar dārzeņiem garšīgāk un sulīgāk.
Zuze 2011. gada 21. janvāris 14:37
Recepte laba, jo viss mitrums satek sālī un līdz ar to nav problēmas ar cepeškrāsns tīrīšanu. Es gan ieteiktu nedaudz ierīvēt ar sāli un garšvielām no iekšpuses, ja vēlas kādu papildus garšu. |Arī - ja interesē, lai cepetis būtu sulīgs, tad šī nav piemērota recepte. Citādi - izdodas lieliski!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni