Sēņu bumbiņas

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g baraviku vai apšu beku
  • 4 šķēles baltmaizes
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. rīvmaizes
  • 2 ēd.k. eļļas
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sēnes nomazgā, notīra, 2-3 min. blanšē verdošā ūdenī, notecina un kopā ar izmērcētu baltmaizi 2 reizes izmaļ caur gaļas mašīnu, izmantojot smalko sietu. Masi pievieno olu, sāli un rūpīgi samaisa. No gatavās masas veido apaļas bumbiņas, apviļā rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā brūnas. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas