Frikadeles ar burkānu biezeni

4 1
Frikadeles ar burkānu biezeni
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg jauktas maltās gaļas
  • 4 ēd. k. augu eļļa
  • 500 g rīvētu burkānu
  • 150 g dārzeņu buljona
  • 5 ml skābā krējuma
  • 5 ēd. k. sviesta
  • 2 tējk. mārsila lapiņu
  • Rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana

60 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno sāli, šķipsniņu piparus, rūpīgi izmīca un saviļā 20 frikadelītes.
  2. Pannā uzkarsē augu eļļu un cep frikadeles no visām pusēm gatavas.
  3. Rīvētus burkānus vāra sakņu buljonā mīkstus, izberž caur sietu un ļauj nedaudz atdzist. Var arī masu sablendēt.
  4. Padzisušajam burkānu biezenim pievieno skābu krējumu, sviestu, mārsilu, sāli, piparus, muskatriekstu, rūpīgi samaisa un pasniedz ar frikadelītēm.

    Lai labi garšo!
    Padzisušajam burkānu biezenim pievieno skābu krējumu, sviest...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni