Sākums > Receptes > Uzkodas

Cūkgaļas veltnīši

2007. gada 13. aprīlis
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
80 min
1. Gaļu samaļ, pievieno apceptas ķimenes, kviešu miltus, sāli, piparus, ūdeni, masu pamatīgi sastrādā.
2. Sieru sagriež stienīšos.
3. Gaļas masu sadala 3 daļās, katru izplacina 1 cm biezā rombā, vidū liek siera stienīšus, gaļas masas malas saplacina kopā, izveidojot veltnīti, liek ietaukotā celofānā, stingri ietin un nosien ar diegu.
4. Cep cepeškrāsnī 50 - 60 min. Atdzesētos veltnīšus atbrīvo no celofāna, sagriež šķēlītēs, rotā ar svaigiem vai vārītiem dārzņiem.

Labu apetīti!
Uz augšu