Zivs veltnīši ķīniešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas
  • 200 g speķa
  • 3 olu dzletenumi
  • 40 g kartupeļu cietes
  • 40 g ūdens
  • 20 g sviesta
  • 25 g sīpolu
  • Pipari
  • Sāls
  • Ingvers
  • Omletēm- 3olas dzeltenumi
  • 6 ēdamkarotes piena
  • 3 ēdk kviešu miltu
  • Sāls
  • Tauki

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju un speķi samaļ divas reizes, pievieno olu baltumus, sīki sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti, piparus, sāli, ingveru. Masu pamatīgi samaisa.
  2. Omletēm olu dzletenimus samaisa ar miltiem, pienu, sali, sāli, mazā panniņā izcep četras omletes. Katru pārzie;z ar zivju masu, satin veltnī, liek tvaicējamā katlā (ēdenim pieleik garšvielas) un vaicē 1-1,5 stundas. Gatavus veltnīšus pārziež ar kausētu sviestu vai augu eļļu, atdzesē. Pasniedz aukstu, sagrieztu šķēlēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas