Sākums > Receptes > Uzkodas

Zivs veltnīši ķīniešu gaumē

2007. gada 13. aprīlis
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. Fileju un speķi samaļ divas reizes, pievieno olu baltumus, sīki sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti, piparus, sāli, ingveru. Masu pamatīgi samaisa.
2. Omletēm olu dzletenimus samaisa ar miltiem, pienu, sali, sāli, mazā panniņā izcep četras omletes. Katru pārzie;z ar zivju masu, satin veltnī, liek tvaicējamā katlā (ēdenim pieleik garšvielas) un vaicē 1-1,5 stundas. Gatavus veltnīšus pārziež ar kausētu sviestu vai augu eļļu, atdzesē. Pasniedz aukstu, sagrieztu šķēlēs.
Uz augšu