Āboli lakatiņā

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 1 ola
  • 125 g margarīna
  • 65 g cukura
  • Nedaudz sāls
  • 1 sarīvēta citrona miziņa
  • Āboli

Pagatavošana

1 min.
  1. NO šiem produktiem pagatavo mīklu un atstāj apmēram½ st. vēsā vietā. Pēc tam mīklu izveltnē 3mm biezumā un sagriež 15x15 cm lielos kvadrātos. Katra kvadrāta vidū ieliek nomizotu un serdes atbrīvotu ābolu (serdes vietu var aizpildīt ar ievarījumu, rozīnēm); mīklas malas uzloka uz augšu un nostiprina, virsmu noziežot ar sakultas olas dzeltenumu. ābolus lakatiņā cep karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti