Biepienīgiābolains sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • ½kg biezpiena
  • ½ kg ābolu
  • 2 olas
  • ½ gl cukura
  • 3 ēdamk mannas putraimu
  • Sāls
  • Vaniļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu, olu dzeltenumus un cukuru saputo ar kausēto sviestu un mannu. Kad veidojas vienmērīga masa, pievieno sāli un vaniļu, vēlreiz visu rūpīgi smaisa un pieber gabaliņos sagrieztus ābolus un saputotus olu baltumus. Sagatavoto masu liek ar taukvielām ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsmu nokljot ar sarīvēta ābola, sviesta (1 ēdk) un cukura (½ ēdk) masu. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti