Ievārījuma rausis

4 1

Sastāvdaļas

  • 150g margarīna
  • 2 ēd.k. krējuma
  • 3 olas
  • 1.5 1,5 glāzes ievārījuma
  • 1 tējk. sodas
  • milti

Pagatavošana

25 min.
  1. Margarīnu saputo ar cukuru, pievieno olas, sodu, sajauktu ar nelielu krējuma daudzumu. Miltus pievieno tik daudz, kamēr veidojas viendabīga, bieza masa, tad uzmanīgi iecilā ievārījumu.
  2. Formu ietauko ar margarīnu, iekaisa nedaudz rīvmaizes un iepilda mīklu. Var dekorēt ar ogām.
  3. Cep 25 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize