Sākums > Receptes > Uzkodas

Zaļš ir viss ko mīlēju

2007. gada 13. aprīlis
Foto: beerry
Pagatavošana
30 min
1. Darbiņš nav no grūtajiem, bet savu pacietības mēru prasa gan.
2. Taatad, sākam!
3. Visam šim pasākumam ņemam vienu lielu, skaistu bļodu. Sīki jo sīki, bet ne blenderī, sasmalcinam pētersīļus, dilles un baziliku. To pašu daram arī ar anšoviem, gurķīšiem, čili un ķiplokiem.Sasmalciniet visu tādos mazos, foršos, cik vien sīkos kubiciņos varat. šajā brīdī Jums noteikti roka sniegsies pēc blendera, bet šīs receptes visa sāls ir tieši tajā, ka viss tiek sīki, jo sīki smalcināts ar nazīti un pašu čaklajām rociņām.
4. Visu samaisam tajā lielajā, skaistajā bļodā. Pievienojam klāt citrona sulu, eļļu, kas palikusi pāri no anšoviem un pavisam nedaudz olīveļļu.
5. Atkal visu samaisam, uzliekam virsū kādu "smagumu" un ļaujam pastāvēt stundas divas vismaz.
6. Pasniedz ar siltu franču maizi un vīnu.
7. Ceru, ka sadūšosieties un pamēgināsiet šo recepti. Jāsaka, ka vīriešu vidū tā ir īpaši iecienīta.
Uz augšu