Makaroni ar lasi un šampinjonu mērci

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa spirālveida makoronu
  • 2 gab. vistas filejas
  • 50 - 100g šampinjonu
  • 1 -2 paciņas saldā krējuma
  • Vistas garšvielas
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms sagriež vistas fileju 2cm lielos kubiņos un to samaisa ar vistas garšvielām, liek ledusskapī uz 5min. lai ievelkas. Pa to laiku noskalo šampinjonus un sagriež 4 daļās (var griezt rupjās šķēlēs).Kad tas ir izdarīts, liek vārīties makoronus, tiem pievieno sāli. Kamēr makaroni vārās, gatavo mērci-vistas fileju un šampinjonus sautē uz pannas(uz mazas uguns, tā lai vistas gabaliņi ir sulīgi un sēnes kraukšķīgas), kad tas viss ir gatavs, pievieno saldo krējumu un sāli pēc garšas, mērcei ļauj uzmest burbuļus un ir gatava. Gatavos makaronus nokāš, liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.(var darīt savādāk,makaronus katlā samaisīt ar pagatavoto mērci, garša nemainās).

Komentāri

mms 2014. gada 13. oktobris 15:38
man nav gaļas bet ir lasis kur man likt?
Jānis 2011. gada 19. augusts 14:15
Lasis priekš gardāka nosaukma :)
Inga Pāvula 2009. gada 23. jūlijs 11:51
Kur tad lasis palika???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni