Vimba "sliņķiem"

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liela vimba
  • 2 ēd. k. sinepes
  • 1 tējk. sāls
  • Zivju garšviela
  • 2 ēd. k. labas majonēzes

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīrītu, vidēji lielu vimbu iesmērē ar sinepēm, sāli un zivju garšvielām.
  2. Atstāj uz 20 min. iemarinēties.
  3. Liek uz pannas, pārsmērē ar majonēzi (visas neder, jo zivs būs tumša).
    Liek uz pannas, pārsmērē ar majonēzi (visas neder, jo zivs b...
  4. Cep cepeškrāsnī 190 grādos apmēram 45 minūtes, lidz zivs zeltaini brūna. Pasniedz ar karstiem kartupeļiem vai aukstu ar salātiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

visvaldis 2015. gada 22. februāris 12:28
recepte nav slikta tikai jaed ar irbuliem vai pinceti tam es esmu par slinku iesaku mainit nosaukumu
Māris 2012. gada 23. decembris 16:50
Šogad pavasrī arī pagatavoju vimbas pēc šīs receptes- nu baigi labi sanāca. Arī bilde smuka izdevās, mēģināšu pievienot. :)
Mārīte 2012. gada 21. jūlijs 15:06
majonēze nevis Mildas,bet Helmans, laikam reklāma Mildai :)))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni