"pavasaris"

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g redīsu
  • 100 g lapu salāti
  • 100 g svaigi gurķi
  • Apmēram 50g maurloku
  • 1 rabarbera kāts
  • ½ glāzes biezpiena vai krējuma mērces
  • Mērču pagatavošanai:(1.mērce) 100g biezpiena
  • ¾-1 gl piena
  • Sāls
  • Cukurs
  • Ķimenes vai sinepes
  • (2.mērce) 1 gl skāba krējuma
  • ½tējk sāls
  • ½-¾ tējk cukura
  • Sinepes
  • Pipari
  • Skāba sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi nomazgātos redīsus sagriež plānās šķēlītēs, gurķus- kubikos, salātus saplucina, maurlokus un rabarberus sīki sasmalcina un pievieno mērcei, pieliek arī pārējās piedevas; pasniedz brokastīs kā pstāvīgu ēdienu vai arī kā piedevu otrajam ēdienam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti