Cūkgaļa piparu mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas(kakla lāpstiņas gabals)
  • 3 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 350 g tomātu
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 čilli piparu pāksts
  • 250 ml olīveļas
  • Sāls
  • 300 ml gaišā alus
  • 1 lauru lapa ,šķipsniņa sasmalcinātu ķimeņu un oregano,1saišķītis pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī,nosusina un sagriež apmēram 3cm lielos gabalos.Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež.Tomātus noplaucē ar verdošu ūdeni,atdzesē,nomizo,izgriež serdi un sagriež.Papriku sagriež gabalos,čillī smalki sakapā.Lēzenā katlā sakarsē olīveļlu,apcep tajā gaļu no visām pusēm ,apsāla.Pievieno sagrieztos sīpolus un ķiplokus,mazliet pasautē,tad pievieno tomātus,papriku,čilli un pielej alu.Pieliek lauru lapu,ķimenes un oregano.Sautē zem vāka mērenā karstumā apmēram 1stundu.Pētersīļus smalki sagriež un pievieno gaļai.Ļoti garšīgi,ja pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni