Lazanja ar malto gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • Lazaņjas plāksni - 250 gr
  • Maltas lielopu gaļa - 600.gr
  • Sīpoli - 2 gab. (nelieli)
  • Ķiploku daiviņas - 2gab
  • Eļļas - 2 ēd. karotes
  • Sals
  • Malti melni pipari
  • Petersīļi (sasmalcinatas) - 2 ēdamkarotes
  • Rīvetais siers - 100 -150 gr
  • Gaļas buljons - 0.5 litri

Pagatavošana

1 min.
  1. Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 5 min. ir janovara lielā ūdens daudzumā, pievienot ūdenim sāli un jāvero lai makaroni nesalīp. Priekš tā ūdenī var pievienot nedaudz eļļas. Tad makaronus uzreiz ir jāatdzēse auksta ūdeni un izklai uz dvieļā lai izžūst.
  2. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus, ķīplokus un visu kartīgi samīca. Sīpolus sasmalcina un apcep to uz pannas, pievienojot maltu gaļu un maisot cep uz pannas vēl 5 min. Pašas beigas pievieno pētersīļus.
  3. Cēpama forma kārtas liek : lazaņjas plāksnes, maltas gaļas pildījumu , lazanjas plāksnes un parlej ar buljonu. Formu parklaj ar vāku vai ar foliju. Cēp 40 min. cepeškrasnī 220 gr.C. Piecas min. pirms gatavības parkaisa ar sarīvēto sieru.

Komentāri

Amanda 2015. gada 26. jūnijs 16:10
Ļoti laba recepte
Amanda 2015. gada 25. jūnijs 18:39
pamiģināšu šo recepti
Inta 2011. gada 8. decembris 00:30
nu ja nopietni tad sadai plitij der tikai vakteshana uz aci! jo katrai plitij savs karstums, mana gadijuma pec 20 min var pabazt degunu un parbaudit.
bet par pasu recepti - gardi! neko pielikt ne atnemt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni