Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar malto gaļu

2007. gada 8. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
70 min
1. Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 5 minūtes ir jānovara lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un jāvēro, lai makaroni nesalīp. Priekš tā ūdenī var pievienot nedaudz eļļas. Tad makaronus uzreiz atdzēse aukstā ūdeni un izklāj uz dvieļā lai izžūst.
2. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiplokus un visu kārtīgi samīca. Sīpolus un burkānus sasmalcina un apcep uz pannas, pēc brīža pievienojot malto gaļu. Maisot cep uz pannas vēl 5 minūtes.
3. Cepamā formā kārtās liek : lazaņjas plāksnes, maltās gaļas pildījumu, lazanjas plāksnes un pārlej beigās ar buljonu.
4. Formu parklaj ar vāku vai ar foliju. Cep 40 minūtes. cepeškrasnī 220 grādos.
5. Piecas minūtes pirms gatavības, pārkaisa ar sarīvēto sieru.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu