Sākums > Receptes > Uzkodas

Mazsālīta laša un rukolas lavašs

2007. gada 8. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Vari gatavot vakarā un ēst no rīta. Kāpēc jāļauj lavašam nostāvēties? Sākotnēji tas ir paciets, bet ar laiku uzsūc visas garšas, kas tajā salikts un kļūst mīkstāks.
Pagatavošana
70 min
1. Sīpolu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sagriež arī lasi.
2. Uz lavaša vienmērīgi uzziež krēmsieru, virsū kārto rukolu, sīpolu lasi un visu cieši satin (ietin arī pārtikas plēvē).
3. Ļauj ledusskapī nostāvēties vismaz stundu. Tad griež sev tīkama izmēra gabalos un bauda!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu