Plūmju kūka ar marcipānu

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 100 g sviesta
  • 50 g cukura
  • Pusola
  • 150 g miltu
  • Šķipsniņa sāls
  • Pīldījumam
  • 500 g plūmju
  • 100 g marcipāna masas
  • 2 olas
  • 100 g saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta, cukura, pusolas, miltiem un sāls ātri samīca mīklu, ietin plēvē un uz 30 minūtēm noliek aukstumā.Tad to ieklāj ietaukotā cepamā veidnē, sadursta ar dakšiņu un 20 minūtes cep 180 grādu temperatūrā. Padzesē un sagatavo pildījumu: Marcipāna masu sajauc ar cukuru, olām, krējumu. to pārlej mīklai veidnē. Virsū kārto sagrieztas plūmes. Liek krāsnī un cep 40-50 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize