Garšīgā lieldienu pasha

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas 9% biezpiena (jo treknāks, jo labāk)
  • 5 olas
  • Glāze cukura
  • Puslitrs saldā krējuma
  • 400 g marmelādes (tādas, kura kūst, nevis poļu ražotās)
  • Mandeles vai lazdu rieksti

Pagatavošana

30 min.
  1. Biezpienu kārtīgi sablenderē, lai veidojas krēmveida konsistences masa.
  2. Sagriež nelielos gabaliņos marmelādi.
  3. Sasmalcina mandeles.
  4. Olas sakuļ ar cukuru.
  5. Sakuļ saldo krējumu.
  6. Visu sajauc kopā un veido no masas formu pēc pašu vēlēšanās. (Vēl var pievienot masai arī žāvētas plūmes).
  7. Pashu ietin marlē, taču marli pirms tam SAMITRINA!! tā būs vieglāk to pēc tam noņemt.
  8. Pashu liek zem sloga uz diennakti, tā lai iztek liekais šķidrums.

Komentāri

Baiba 2011. gada 23. aprīlis 18:02
Recepte nav pilniga, kaut kada sastavdala trukst. Nevar but ka tik daudz labuma aiziet zudiba.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti