Gailenes ar kanēli

4 1

Sastāvdaļas

  • Gailenes -1kg
  • Marinādei
  • 250 g ūdens
  • 1 -2 ēd. karotes sāls
  • 2 -5 ēdamkarotes cukura
  • 2 tējkarotes esences
  • Dažas skaidiņas no kanēļa miziņas

Pagatavošana

60 min.
  1. Notīrītas gailenes negriež, vāra 10 min.
  2. Nolej karsto ūdeni.
  3. Uzlej tīru ūdeni tik, lai apņem sēnes.
  4. Pieliek garšvielas, uzvāra, vāra 5 min, beigās pielej esnci, pagaršo.
  5. Burkā iegriež kanēļa miziņas.
  6. Kārto sēnes.
  7. Uzlej šķidrumu.
  8. Karsē 30 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi