Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaisīgais kartupeļu biezenis

2007. gada 19. marts
Foto: Vizma
Pagatavošana
40 min
1. Novāri kartupeļus un nolej ūdeni
2. sastampā ar stampiņu
3. pieliek sviesta piciņu
4. piekaisa sāli vai garšvielas
5. pieliek pāris karotes skāba krējuma
6. pielej pienu
7. Samaisa kārtīgi, visu to skatās apmēram pēc tā cik daudz kartupļu, un tā, lai kartupeļi nebūtu sausi
8. pievieno uz smalkās rīves rīvētu nedaudz burkāniņu
9. to visu vēl kārtīgi saputo ar mikseri ( tā biezputra būs gaisīga un bez neviena kunkulīša)
10. Tas viss ir ātri padarāms un garšīgi! Lai Jums laba apetīte!!!
Uz augšu