Piektdienas banānkūka

2007. gada 9. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
70 min
1. Uzsilda cepeškrāsni uz 180C.
2. Sakuļa tā pamatīgi olas ar cukuru (kādas 5 min., lai veidojas gaisīga masa), pievieno cepamo pulveri, miltus, saspaidītos banānus, sviestu un riekstus.
3. Lej labi ieziestā cepamformā un liek uz 40 minūtēm cepeškrasnī (es parasti apakšā palieku cepamo papīru pēc formas izgrieztu, jo tad vieglāk kūku dabūt ārā).
4. Ņem ārā, atdzesē un apgāž otrādi uz šķīvja.
5. Tad ūdens peldē izkausē šokolādi un plānā kārtā pārlej kūkai pāri. Var vēl dekoratīvos nolūkos uzlikt kādas konfektes, pārkaisīt ar kokosrieksta skaidiņām.

Lai labu garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu