Sākums > Receptes > Uzkodas

Sēņu un riekstu pastēte

2007. gada 1. marts
Foto: Dēlia Gardēde
Pagatavošana
90 min
1. Pannā uzkarsē eļļu un pievieno šampinjonus kopā ar garšvielam, cep līdz to sulas iztvaiko.Tad tos parvieto uz lielu bļodu.
2. Taja pašā pannā liek maurlokus un tos pacep 1-2 min., atdzesē.
3. Bļodā sajauc gaļu, olas,sāli,piparus un saldo krējumu lidz mīkla liekas stingra.
4. Pievieno riekstus un apceptos šampinjonus ar maurlokiem.Visu pamatiīgi samaisa.
5. Garenā maizes forma ieklāj cepamo papīru, kur liek gaļas un šampinjonu massu un to viegli sakrata, lai tā formā ieklājas viendabīgi.
6. Pa virsu uzklāj gabaliņu follijas, lai cepot neapdeg.
7. Cep cepeškrāsns apakšā 190C aptuveni 1 stundu. Atdzesē un sagriež 1cm biezās šķēlītēs.
8. Pasniedz pie maizes vai ceptiem dārzeņiem.
Uz augšu