Vistas fileja ar medu un sinepēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 gab. vistas filejas
  • 1 ola
  • Milti (filejas panēšanai)
  • 2 ēdamk. franču sinepes
  • 2 ēdamk. medus
  • 2 ēdamk. sojas mērces4 ēdamk. olīveļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms pagatavo medus un sinepju glazūru, t.i., sajauc bļodiņā medu, sinepes, sojas mērci un olīveļļu. Iegūtajai masai jābūt tikpat vijīgi līstošai kā medus. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un iemērc sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava. Pirms pasniegšanas pārlej ar iepriekš sagatavoto glazūru. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un dārzeņiem.

Komentāri

Līga 2010. gada 15. jūnijs 19:59
garšīgi ir arī vistiņas bez panēšanas uzreiz ceptas ar garšīgo glazūru uz pannas vai cepeškrāsnī.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni