Kanēļa rullīši ar glazūru

3 1
Kanēļa rullīši ar glazūru
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1.5 glāze/s miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1.5 tējk. sausā rauga
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • 3/4 glāze/s sojas piena
  • 1/4 glāze/s cukura
  • 2 ēd. k. kanēļa
  • 1/8 glāze/s izkausēta margarīna
  • 1/2 glāze/s pūdercukura
  • 1 ēd. k. sojas piena
  • 1 tējk. vaniļas eskstrakta

Pagatavošana

20 min.
  1. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180°C.
  2. Vispirms sajauc sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sāli, sodu, raugu. Tad pievieno sojas pienu (30°C) un eļļu. Visu labi samaisa, līdz izveidojas lipīga mīkla.
  3. Izkausē margarīnu un atsevišķā trauciņā sajauc kanēli un cukuru.
  4. Mīklu sadala divās daļās. Izrullē 10 x 20c m taisnstūri. Ja mīkla līp, nedaudz apkaisa ar miltiem. Mīlklu pārklāj ar pusi izkausētā margarīna, atstājot nenoziestus 2 cm no garākās malas, un apkaisa ar pusi no cukura/kanēļa maisījuma.
  5. Gareniski sarullē un sagriež ~2 cm platos gabaliņos. Kārto uz cepešpannas, kas noklāta ar cepamo papīru. To pašu atkārto ar pārejo mīklu.
  6. Cep 9-12 minūtes.

  7. Glazūrai: pūdercukuru sajauc ar vaniļu un 1 ēd. k. sojas piena. Pārklāj rullīšus uzreiz pēc izņemšanas no cepeškrāsns.

    Lai labi garšo!
    Glazūrai: pūdercukuru sajauc ar vaniļu un 1 ēd. k. sojas pie...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize