1. Fileju attīra no plēvēm un cīpslām, sagriež šķērsām 8 vienādos porciju gabalos, katru gabalu izklapē, vertikāli saplacinot līdz pirksta biezumam, ar rokām izveido apaļu formu.
3. Katru filejas šķēli apviļā mērcē un ievieto citā traukā, ja mērce paliek pāri, tad atlikumu pārlej visai gaļai.Trauku ar gaļu novieto vēsumā uz 1 stundu.
4. Gaļu ievieto "Stēku turētājā" restītē,cep uz ļoti karstām oglēm bieži apgrozot. Ātri apcep no abām pusēm tik brūnu, cik vēlas. Nepārcept!
5. Piedevās pasniedz uz oglēm folijā ceptus kartupeļus un zaļumu sviestu.
6. To gatavo šādi: sviestu ar sāli saputo, sasmalcina (blenderī) zaļumus, pievieto tos sviestam un visu izmaisa. Uz ½ stundu ievieto saldētavā .