Kapātas broilera gaļas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • Broilers 1 gab
  • Žāvēts cauraudzis cūkas speķis 200 g
  • Sīpoli (vidēji) 3 gab
  • Pētersīļi 1 saišķis
  • Saldais krējums 1 kārbiņa
  • Sāls- pēc garšas
  • Malti melnie pipari- pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Borileram noņem ādu,atdala gaļu no kauliem un cīpslām (to izmanto zupai).
  2. Gaļu sagriež sīkos gabaliņos, ar kapājamo nazi smalkli sakapā, pievieno sāli, piparus, un kārtīgi izmīca.
  3. Speķi un sīpolus sagriež sīkos gabaliņos, ieliek dziļā pannā (bez roktura), apcep.
  4. Broilera gālu ieliek pannā uz apceptajiem sīpoliem un speķa, izvieto vienmērīgi pa visu pannu ( kā biezu pankūku ).
  5. Pannu ievieto cepeškrāsnī vidējā karstumā, pārlej ar 1 tasi ūdens uc cep, kamēr virsiņa kļūst brūna.
  6. Izņem no cepeškrāsns, gaļā izdara radiālus iegriezumus, veidojot porciju šķēles (kā tortei), pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 5 minūtes. Galdā pasniedz ar visu cepešpannu. Piedevās- ko katrs vēlas.
  7. P.S. Šādi var gatavot liellopa, aitas un cūkas liesu gaļu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni