Aukstā persiku zupa
Kolekcijas:
Veģetārās
Sastāvdaļas
6 porcijas- 3 krūzes sagrieztu svaigu persiku bez kauliņiem vai saldētas nesaldinātas persiku šķēlītes, atkausētas
- 1/2 krūze vājpiena
- 220 g vaniļas vājpiena jogurta
- 3 ēd. k. medus
- 1 šķipsna/s samalta muskatrieksta
- Krūze sagrieztu zemeņu
- Lielā virtuves kombaina traukā ieliek persikus un ielej pienu. Uzliek traukam vāku un samaļ, līdz iegūst vienmērīgu masu.
- Pievieno jogurtu, medu un muskatriekstu. Uzliekvāku un atkal samaļ.
-
Ieliek maisījumu vidēja izmēra traukā. Uzliek vāku un ieliek trauku ar zupu ledusskapī uz 2 līdz 24 stundām. Pirms pasniegšanas iejauc zemenes.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri