Aukstā persiku zupa

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 3 krūzes sagrieztu svaigu persiku bez kauliņiem vai saldētas nesaldinātas persiku šķēlītes, atkausētas
  • 1/2 krūze vājpiena
  • 220 g vaniļas vājpiena jogurta
  • 3 ēd. k. medus
  • 1 šķipsna/s samalta muskatrieksta
  • Krūze sagrieztu zemeņu

Pagatavošana

135 min.
  1. Lielā virtuves kombaina traukā ieliek persikus un ielej pienu. Uzliek traukam vāku un samaļ, līdz iegūst vienmērīgu masu.
  2. Pievieno jogurtu, medu un muskatriekstu. Uzliekvāku un atkal samaļ.
  3. Ieliek maisījumu vidēja izmēra traukā. Uzliek vāku un ieliek trauku ar zupu ledusskapī uz 2 līdz 24 stundām. Pirms pasniegšanas iejauc zemenes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti