Pildīts cūkas stilbs

3 1

Sastāvdaļas

  • Cūkas stilbs (Žāvēts vai svaigs) 1gab
  • Mārrutka sakne 1 gab
  • Pētersīļa sakne 1 gab
  • Burkāns (neliels) 1 gab
  • Melnie pipari - saspaidīti - 5 graudiņi
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Lauru lapas 3 gab
  • Sāls 1 ēdamkarote

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas stilbu ievieto katlā koppā ar visām pārējām sastāvdaļām (izņemto sāli). Pārlej ar lielu ūdens daudzumu, uzvāra, noputo, pieber sāli un turpina vārīt uz ļoti! mazas uguns līdz šķidrums vairs tikko pārsedz ( apmēram 4 stundas).
  2. Stilbu izņem, atdzesē. Uzmanīgi ar garu nazi izņem kaulus, lai nebojātu ādu. Izņem nedaudz gaļas no stilba vidus un atdala to gaļu, kas palikusi pie kauliem, kopā ar skrimšļiem.
  3. Dārzeņus (bez lauru lapām) un gaļu sīki sakapā un uzmanīgi iepilda stilba viducī.
  4. Stilbu ievieto seklā veidnē, kas atbilst tā izmēriem, pārlej ar paša buljonu, uzliek nelielu slogu, atdzesē lai sagalē .
  5. Pasniedzot galdā, sagriež škēlēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas