Popaja pelmeņi

4 1

Sastāvdaļas

  • Pelmeņi ar vistas gaļu, 500 g
  • Saldēti spināti, 250 g
  • 1 paliels sīpols
  • 300 g biezpiena
  • 2 olas
  • Glāze piena
  • Olīveļļa cepšanai
  • Rīvēts Parmas siers
  • Provansas garšvielu maisījums

Pagatavošana

45 min.
  1. Atbilstoši pamācībai uz paciņas, vāra pelmeņus. Pa to laiku sasmalcina sīpolu. Sīpolu apcep un cepšanas beigās pievieno atsaldētus spinātus. Turpina cept 5 minūtes. Tad noliek maliņā. Sadrupina biezpienu un sajauc ar sagatavotajiem spinātiem. Pievieno garšvielas. Kad pelmeņi gatavi, tos izceļ no ūdens un sajauc ar spinātu-biezpiena maisījumu. Visu izkārto ar eļļu ieziestā veidnē. Sakuļ olas ar pienu. Pievieno garšvielas. Pārlej sagatavotajam maisījumam. Cep cepeškrāsnī 220 C apmēram 35 minūtes. Pirms ēšanas pārber ar Parmas sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni