Popaja pelmeņi

2007. gada 15. februāris
Foto: Solveiga
Pagatavošana
45 min
1. Atbilstoši pamācībai uz paciņas, vāra pelmeņus. Pa to laiku sasmalcina sīpolu. Sīpolu apcep un cepšanas beigās pievieno atsaldētus spinātus. Turpina cept 5 minūtes. Tad noliek maliņā. Sadrupina biezpienu un sajauc ar sagatavotajiem spinātiem. Pievieno garšvielas. Kad pelmeņi gatavi, tos izceļ no ūdens un sajauc ar spinātu-biezpiena maisījumu. Visu izkārto ar eļļu ieziestā veidnē. Sakuļ olas ar pienu. Pievieno garšvielas. Pārlej sagatavotajam maisījumam. Cep cepeškrāsnī 220 C apmēram 35 minūtes. Pirms ēšanas pārber ar Parmas sieru.
Uz augšu