Rīsi ar vistas fileju

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas graudaugu rīsus ar savvaļas rīsiem
  • 300 g šampinjoni
  • 1 -2 paprikas
  • 2 burkāni
  • 3 tomāti
  • 2 vistas filejas
  • Ķiploki
  • Sīpoli
  • Sāls, melnie pipari, eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāra rīsu, bet ne pilnīgi labāk ir ja tie paliek nedaudz cieti.
  2. Uz pannas apcep sagrieztu sīpolu, ķiploku, papriku, tomātus un sēnes.
  3. Pēc tam apcep sagrieztu vistas fileju ar sarīvētiem burkāniem.
  4. Izvērītos rīsus un apceptās masas saliek katliņa, samaisa un liek cepeškrāsī uz 10-15 sautēties.
  5. Lielums kādos griež katru no sastāvdaļām ir pēc paša izvēles. Man personīgi patīk rupjāk sagriezts.

Komentāri

liva 2012. gada 14. februāris 22:00
super, +espieliku majonezi nedaudz un apmaisiju pirms liksanas cepeshkrasni :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni