Omlete ar "lečo"

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 -ām personām
  • 2 paciņas sasaldētā "lečo"
  • Augu eļla
  • Sāls, melnie pipari
  • 200 gr žāvētās gaļas
  • 5 -6 olas
  • Zaļumi rotājumam - dilles, lociņi

Pagatavošana

15 min.
  1. Lielā pannā sakarsējam nedaudz augu eļļas, beram lečo, pieliekam sāli un piparus pēc garšas, sautējam uz mazas uguns zem vāka apm.10 min.
  2. Pa šo laiku sagriežam gaļu nelielos kubiciņos un metam klāt pie lečo, samaisam.
  3. Sakuļam olas bļodiņā, izlejam pannā, ātri samaisam ar lečo, liekam virsū vāku un cepam vēl 2-3 min.
  4. Rotāt ar sīki sagrieztiem zaļumiem...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Brokastis

Jaunākās receptes