Pikantā cūkas fileja

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. sojas mērci
  • 5 g. pētersīļi
  • 1 kg cūku fileju
  • 5 ed. k. eļļa
  • Pipari
  • Sāls
  • Pus tēj. k.medus

Pagatavošana

40 min.
  1. Marinādes pagatavošana:
  2. Traukā ielej eļļu, pievieno sāli, piparus pēc garšas un atkarībā cik stipru vēlies pagatavot marinādi.Tad saspiestus ķiplokus, sojas mērci, ņemot vērā ka sojas mērce jau pati par sevi jau ir sāļa tad sāli daudz nevaig,pievieno saberstus zaļumus, tad medu un visu samaisi.Sagriez c.fileju 1.5 cm biezās šķēlēs un ar kulaku izdauzi mazliet.Un liek marinādē. Notur marinādē 24st. Tad liek septies karstā eļļā.Gaļa marinādē var stāvet diezgan ilgi. Labu apetīti.

Komentāri

inese eshmane 2009. gada 21. maijs 14:52
loti laba,gatavoju to regulari.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni