Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantā cūkas fileja

2007. gada 31. janvāris
Foto: Māris Otomers
Pagatavošana
40 min
1. Marinādes pagatavošana:
2. Traukā ielej eļļu, pievieno sāli, piparus pēc garšas un atkarībā cik stipru vēlies pagatavot marinādi.Tad saspiestus ķiplokus, sojas mērci, ņemot vērā ka sojas mērce jau pati par sevi jau ir sāļa tad sāli daudz nevaig,pievieno saberstus zaļumus, tad medu un visu samaisi.Sagriez c.fileju 1.5 cm biezās šķēlēs un ar kulaku izdauzi mazliet.Un liek marinādē. Notur marinādē 24st. Tad liek septies karstā eļļā.Gaļa marinādē var stāvet diezgan ilgi. Labu apetīti.
Uz augšu