Vokpannā gatavotas nūdeles

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopgaļas šķiņķa1 paprikas pāksts1 bunte svaigā koriandra1 pudele terijaki mērces (ir lielveikalos Āzijas stendā)1 sprungulis svaigā ingvera1/2 svaigā čili pipara1/2 saujas sezama sēklu1 sauja Indijas riekstu1 paciņa olu nūdeles

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja mājās nav voka, var gatavot arī parastajā pannā, lai gan tas nebūs tas :)Visas sastāvdaļas sagriez plānās, plānās šķēlēs.Uzkarsē pannu. Vispirms tajā ieliec riekstus un sezama sēklas, tos apgrauzdē, tad papriku, čili, ingveru, gaļu. Visu cep, nemitīgi maisot. Kad no paprikas un gaļas sāk izdalīties sula, lej klāt mērci un pieplūkā koriandru.Olu nūdeles gatavo pēc norādījumiem, kas uz paciņas.Nūdeles iemaisi mērcē, un viss gatavsAptuvenais gatavošanas laiks 10–15 min, tas atkarīgs vienīgi no roku veiklības.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni