Sākums > Receptes > Salāti

Salāti ar sārto siļķi. 2

2007. gada 24. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. Apkārt salātu šķīvja malai kārto smalki saplucinātas salātu lapas, šķīvja vidū kaudzītē liek vārītus, salmiņos sagrieztus kartupeļus. Uz tiem salmiņos sagrieztu gurķi. Pa apli ber kubiņos sagrieztu tomātu.
2. Salātus pārlej ar sinepju mērci. Sārtās siļķes gabaliņus liek uz tomātiem. Sīpolus sagriež pusgredzenos un pārber salātiem. Salātiem izvēlas sarkanos sīpolus, kam ir maigāka garša. Vārītā olas pusīte ir salātu akcents. Dzērvenes, ka pārber salātiem, būs ne tikai krāsai, tās arī lieliski papildina garšu.
Uz augšu