3. 500 g garneļu, svaigu, jēlu- nolobītu, bet atstājot asti
4. 2 ēd.k. citronliānu, saberztu un smalki sagrieztu
5. 2 ēd.k. laima daiviņu, sakapātu
6. 2 ēd.k. piparmētru lapu, sakapātu
7. 2 ēd.k. koriandra lapu, sakapātu
8. 2 ēd.k. šalošu (vai mazo sarkano purpursīpolu), plāni sagrieztu
9. 2 ēd.k. sīpolloku, sakapātu
10. 1 tējk. čilli, kaltēta
11. 60 ml zivju mērces- nam pla
15. 2 papaijas, sagrieztas šķēlēs
16. 3 gurķi, mazi, sagriezti šķēlēs
17. 9 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
18. 1 Ķīnas kabacis, sagriezts
20. Garneles liek traukā, pievieno zivju mērci, laima sulu, sojas mērci un čillu pūderi. Atstāj iemarinēties uz stundu. Sajauc pārējās sastāvdaļas.
21. Uz servējamā šķīvja kārto kabačus, aplī pašā šķīvja vidū. Garneles kārto apkārt kabacim, ar astēm uz āru. Ar marinādes mērci pārlej garneles un kabaci un apber ar kapātu ķiploku. Kārto sagrieztu papaiju uz šķīvja malām.
22. Rotā ar laima daiviņām un pasniedz ar rīsiem.