Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltā gaļa ar citronu mērci

2007. gada 29. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sajauc malto gaļu, rīvētu sieru, 4 ēdamkarotes saldā krējuma un Vusteršīras mērci. Sadali visu masu astoņās daļās un izveido bumbas. Tad cep tās uz pannas sviestā aptuveni 10–15 min, līdz zeltaini brūnas, visu laiku maisot.Pārliec to visu uz servējamā šķīvja vai arī skaistā bļodā. :)Pannā ielej atlikušo krējumu, piespied citronu un ierīvē mazliet tā mizas, pieber rīvmaizi un pavāri, līdz viss ir mērces konsistencē.Pārlej mērci gaļai, un viss.P.S. Rīvmaize ir labāks mērces iebiezinātājs nekā milti.
Uz augšu