Kartupeļu sacepums - kuģelis

4 1
Kartupeļu  sacepums - kuģelis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg kartupeļu (nomizotu)
  • 300 g žāvētas cauraugušas gaļas
  • 2 lieli sīpoli
  • 1/2 glāze/s piena
  • 1 ola
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež kubiņos gaļu, apcep.
  2. Sagriež sīpolus, apcep. Kartupeļus sarīvē, nedaudz nolej suliņu, pieliek samaisītu olu, cieti, kas veidojas traukā ar sulu, pielej verdošu pienu. Samaisa ar gaļu, sīpoliem, sāli, pipariem pēc garšas.
  3. Lej masu pannā, cep cepeškrāsnī 220 grādos, apmēram, 1 stundu, līdz veidojas skaista brūna garoziņa.
  4. Pasniedz ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar skābu krējumu.

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni