Greipfrūtu šerberts

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 ml salda baltvīna
  • 60 ml rūgta sarkanvīna
  • 200 ml ūdens
  • 3 sārti greipfrūti
  • 1 citrons
  • 2 olu baltumi
  • 180 g cukura
  • Svaigu mētru lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni uzvāra,pieber cukuru un maisot karsē līdz cukurs pavisam izkusis.Tad noceliet no uguns un atdzesējiet.Nomazgājiet un izspiediet greipfrūtus un citronu.Stingri saputojiet olu baltumus.
  2. Atdzesētā cukura sīrupā ielejiet saldo un rūgto vīnu,greipfrūtu un citrona sulu,pielieciet saputotos olu baltumus,samaisiet un atstājiet,lai sasalst saldētavā.
  3. Saldējot šerbertu pāris reizes labi samaisiet ar koka karoti.
  4. Pasniedziet ladus trauciņos,rotājiet ar svaigu mētru lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti