Ungāru sēņu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 150 g sēņu
  • 500 ml liellopa vai cūkas bulijona
  • Sīpols
  • Ēdamkarote cūku tauku
  • Ēdamkarote miltu
  • 100 g skāba krējuma
  • Paprika
  • Buntīte pētersīļu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā un sagriež salmiņos sēnes,tad 10 min apcep cūku taukos segtā pannā.Pievieno sīpolus un karsē uz lēnas uguns,kamēr iztvaiko ūdens.Pievieno sāli,miltus,pētersīļus.Sildīšanas beigās pievieno papriku un uzlej buljonu.Pirms pasniegšanas pievieno krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas