Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi ar pupiņām

2007. gada 18. janvāris
Foto: Karīna Berņeva
Pagatavošana
1 min
1. Kāpostu apvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet kāpostam lapas biezās dzīslainās vietas nogrieziet plānākas.
2. Pupiņas izvāriet ūdenī, kuram pievienots sāls, atdaliet, noteciniet un samaliet. Sīpolus sagrieziet, apbrūniniet sviestā, pieberiet sāli, pievienojiet sarkanos piparus, sajauciet ar samaltām pupiņām, pielieciet kapātas dilles un pētersīļus.
3. Kāposta lapas pildiet ar pildījumu un uzlokiet, ievietojiet vārīšanai sagatavotajā ūdenī, starp tīteņiem lieciet kaltētas paprikas gabaliņus. Sajauciet tomātu pastu ar ūdeni,sāli un cukuru, lejiet uz tīteņiem.
4. Vāriet tos uz lēnas uguns.
Uz augšu