Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa ar sēnēm ķirbī

2007. gada 16. janvāris
Foto: Aija Paukšēna
Pagatavošana
90 min
1. Pārgriež nelielu ķirbi uz pusēm un izņem mīksto vidu;
2. ķirbja iekšpusi izkaisa ar citronpipariem un sāli, bet ārpusi ietauko ar sviestu;
3. uz pannas apcep vistas gaļu;
4. atsevišķi apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un sēnes; pieliek apceptos vistas gaļas gabaliņus pārlej ar saldo krējumu, pievieno garšvielas, samaisa;
5. pannas saturu liek ķirbītī, pārklāj ar speķa šķēlītēm;
6. pildīto ķirbīti liek cepešpannā (pannā ielej nedaudz ūdens) un liek cepties 180 -200 grādu temperatūrā apmēram stundu.
7. Labu apetīti! Netradicionāli, bet ļoti garšīgi!
Uz augšu