Vistiņa ar sēnēm ķirbī

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 -800 g vistas fileja vai cita vistas gaļa
  • Neliels ķirbis
  • 300 -500 g šampinjoni vai citas sēnes
  • 4 -6 speķa šķēlītes
  • 2 -4 sīpoli
  • 8 ķiploka daiviņas
  • 200 -400 g svaigs krējums
  • Garšvielas
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

90 min.
  1. Pārgriež nelielu ķirbi uz pusēm un izņem mīksto vidu;
  2. ķirbja iekšpusi izkaisa ar citronpipariem un sāli, bet ārpusi ietauko ar sviestu;
  3. uz pannas apcep vistas gaļu;
  4. atsevišķi apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un sēnes; pieliek apceptos vistas gaļas gabaliņus pārlej ar saldo krējumu, pievieno garšvielas, samaisa;
  5. pannas saturu liek ķirbītī, pārklāj ar speķa šķēlītēm;
  6. pildīto ķirbīti liek cepešpannā (pannā ielej nedaudz ūdens) un liek cepties 180 -200 grādu temperatūrā apmēram stundu.
  7. Labu apetīti! Netradicionāli, bet ļoti garšīgi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni