Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Plovs ar dārzeņu piedevu

2007. gada 14. janvāris
Foto: Jolanta Vicinska
Pagatavošana
1 min
1. Dārzeņus notīra un sasmalcina.Svaigo gaļu sagrieztu kubiņos apcep uz lēnas uguns,pievieno pārējās sastāvdaļas,kā pēdējo pievieno žāv.gaļu un tom.pastu.
2. Pielej 1.litru ūdeni,garšvielas ,asāku izjūtu
3. cienītāji var pievienot pat grilam domātās
4. garšv.Tiem,kas negrib tom.mērci var to aizvietot ar kurkumu.Visu pasautē apm.10.minūtes.Laiks pievienot noskalotus
5. rīsus,atkal nedaudz pavāra.Uzliek vāku(es parasti visu to daru"pīlē")Liek siltā vietā vai cepeškrāsnī,bet ne ļoti karstā,nemaisa,tikai viegli ar koka lāpstiņu pacilā,citādi saies biezputrā.Dārzeņus var pievienot pēc iespējām un sezonas.Ir pat mēģināts ar baklažāniem.Īpatnēja garšas buķete.
Uz augšu