Brokastu kuskuss

2007. gada 9. janvāris
Foto: Solveiga
Pagatavošana
30 min
1. Sarīvē burkānu un ābolu. Sasmalcina žāvētos augļus. Dziļā pannā izkausē sviestu un apcep burkānus un ābolu tik ilgi, kamēr ābols izšķīdis. Iemaisa aptuveni 1 tējkaroti kanēļa. Pielej glāzi ūdens un ļauj burkāniem vēl kādas 5 minūtes pasautēties. Pieber kuskusu, pielej vēl 2-3 glāzes ūdens, uzvāra un uguni nodzēš. Iemaisa žāvētos augļus, uzliek vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest. Kad kuskuss gatavs, pieliek riekstus un visu vēlreiz izmaisa.
2. Ja ēdiens nešķiet pietiekami salds, var pievienot kādu karoti medus.
Uz augšu