Ābolu rausis ar olbaltumu

5 1

Sastāvdaļas

  • Margarins 150.gr
  • Olu dzeltenumi 5.gab
  • Baltumi atdalīti
  • Milti (pēc vajadzības)
  • Pūdercukurs 250.gr
  • Āboli 4-5.gab
  • Skābu krejumu 200.gr
  • Citronu

Pagatavošana

30 min.
  1. Olu dzeltenumi,margarīns,dzestā soda
  2. tējk.,miltipēc vajadzības.Mīklu samīca līdz tā kļūst viendabīga un spīdīga,izrullu un liek uz plāts cepties 12-15.min.Saputo olu baltumu stingrās putās ar pūdercukuru un citrona miziņu.Pamatni izņemam no plīts un uzliek nomizotus un sagrieztus ābolus,pāri āboliem krējumu ar cukuru ,olbaltumu cep 12-15.min.-Olbaltums var būt 5-7.cm augstumā,izskatās ļoti dekoratīvi.Garšo vienkārši fantastiski,bet galvenais ,ātri pagatavojama.

Komentāri

Daina 2011. gada 20. jūnijs 09:09
Mīklai jāsanāk pastingrai - lai ar rokām var izlīdzināt pa formu, uzspiežot maliņas uz augšu...
Ilona 2011. gada 19. jūnijs 18:16
Nu tas man nepatiik- milti peec vajadziibas.... Nu tachu apmeeram jau vareejaat uzrakstiit.... Tagad staavu un briinos un nezinu vai miikla ir vijiiga vai veel vajag miltus.....
Ieva 2010. gada 18. jūlijs 19:50
Apžēliņ, cik garšīgi sanāca!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti