Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļa steika stilā

2007. gada 3. janvāris
Foto: Melita Sijāte
Pagatavošana
120 min
1. Liellopu gaļu sagriež apm.3cm.biezās šķēlēs, katru gabalu apziež ar olīveļlu.Visas garšvielas sajauc kopā un ar tām bagātīgi apsmērē gaļu.Apslaka gaļas gabalus no abām pusēm ar sojas mērci, gan gaišo gan tumšo.Katru gabalu no vienas puses apsmērē ar tējkaroti medus.Sāls šajā receptē nav dota un tā nav vajadzīga.Šādi sagatavotu gaļu,saliek traukā uz nakti iemarinēties.Var cept ietinot katru gabaliņu folijā,bet labāk sautējamā pīlē pārlejot to ar marinādi kas radusies gaļu marinējot un nedaudz ūdens.Liek cepeškrāsnī 200grādu t. un cep 2st.
Uz augšu