Gulaša zupa

2007. gada 3. janvāris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļu sagriež kubiņos un katlā apcep, pievienojot smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Turpina cept. Līdz sīpoli paliek zeltaini.
2. Pievieno tomātu pastu vai arī tomātu bez mizas un sēklām, izkarsē un pielej aptuveni 1,5 l ūdens. Vāra uz lēnas uguns, pievienojot garšvielas.
3. Papriku sagriež kubiņos, šampinjonus uz pusēm un atsevišķi apcep pannā ar eļļu.
4. Kad gaļa mīksta (pēc aptuveni 1 stundas), zupai pievieno apcepto papriku un sēnes un atkal uzvāra.
5. Zupu iebiezina ar kartupeļu miltiem, līdz panāk salda krējuma konsistenci!
Uz augšu