Panēti baklažāni

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 2 ēdk sāls
  • 2 olas
  • 1 ēdk pētersīļu
  • 1 saberzta ķiploka daiviņa
  • Paprikas pulveris
  • Kajennas pipari
  • Kurkuma
  • Sāls un melnie pipari
  • 100 g gīvmaizes
  • Sviests vai margarīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež baklažānus šķēlēs un apsāla no abām pusēm. Ļauj , lai sāls izvelk sulu no baklažāniem.
  2. Nosusina baklažāna šķēlītes ar papīru.
  3. Sakuļ olas, pievieno sasmalcinātus pētersīļus, sabersztu ķiploku un garšvielas.
  4. Apviļā baklažānus šķēlēs olu kultenī in pēctam rīvmaizē.
  5. Cep baklažāna šķāles uz pannas sviestā vai margarīnā, līdz tās ir skaisti zeltainas!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis