Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Mandeļu kūka ar pildījumu

2007. gada 3. janvāris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. samaisa mīlkas izejvielas kopā un ieliek mīiklu uz brīdi ledusskapī.
2. Izveltnē no mīklas paplānu, apaļu plāksni, apmēram 30cm diametrā.
3. Ietauko sagalāmu veidni (25cm diametrā) un izoderē to ar mīklu.
4. Samaisa mandeļu miltus, cukuru, olu dzeltenumus, krējumu un apelsīna sulu.
5. Saputo olu baltumus un pievieno putas dzeltenumu masai.
6. Lej pildījumu veidnē uz mūklas un cep kūku cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
7. Rotā atdzisušo kūku ar pūdercuku un svaigiem augļiem!
Uz augšu